¿Quieres más información? contacta

Contacta con tu agente

Josep Piris

Benefits ATLÈTIC TERRASSA HOCKEY CLUB

Imagen

Garanteix el teu benestar i el de la teva família.

Amb l'assegurança d'accidents d’Helvetia, podràs fer front a les conseqüències econòmiques derivades del mateix, rebent una renda si, a conseqüència d'un accident, morissis o quedessis incapacitat per exercir la teva professió.
Imagen

Tu decideixes quin nivell de protecció prefereixes.

Les seves dues opcions de contractació et permetran triar, en funció de si necessites protecció en l'àmbit professional exclusivament o una assegurança més completa amb cobertura addicional en l'àmbit personal. Modalitat Professional. Rebràs protecció en el cas que pateixis un accident d'índole laboral. Modalitat 24 hores. A més, estar protegit en cas d'accident professional, la cobertura s'amplia a l'àmbit extraprofesional, aconseguint així la màxima tranquil·litat en la teva activitat diària en proporcionar la màxima protecció personal i de la teva família.
Imagen

Personalitza la teva assegurança i fes-la a la teva mida

A la teva assegurança bàsica de defunció per accident, tindràs la possibilitat d'afegir totes les cobertures opcionals que desitgis: Defunció per accident de circulació. Defunció conjunta de tots dos cònjuges. Defunció per infart de miocardi. Invalidesa permanent parcial per accident. Subsidi diari per incapacitat temporal per accident. Subsidi diari per hospitalització a conseqüència d'accident. Assistència sanitària per accident.